Вы вошли как Гость
Группа "Гости"Приветствую Вас Гость!
Четверг, 2024-03-28, 5:21 PM
Главная | Мой профиль | Регистрация | Выход | Вход | RSS

Категории раздела

РФ [18]
Новости Министерства [65]
Информация Министерства социальной политики Украины, Пенсионного фонда Украины, Кабинета министров Украины
Новости Феодосии [58]
Государственная помощь и субсидии [18]
Вопросы по всем видам государственной помощи и субсидиям
Пенсионные новости [78]
Пенсионная реформа [18]
Комментарии, обсуждение, мнения
Налог на богатство [6]
Обсуждаем законопроекты
Чернобыль [12]
Постановления, разъяснения, комментарии
Инвалидам [14]
В помощь инвалидам - новости, изменения
Мнения [5]
Мнения представителей власти
Доступное жилье [7]
Правовые знания [21]
Общие вопросы

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Август 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Главная » 2012 » Август » 16 » Каждый человек, который хочет работать, сможет трудоустроиться
8:42 PM
Каждый человек, который хочет работать, сможет трудоустроиться

Сергій Тігіпко: Закон про зайнятість дозволить створити сотні тисяч нових робочих місць              

Закон «Про зайнятість населення» допоможе створити сучасний ринок праці в Україні та прискорити розвиток економіки. Про це заявив Віце-прем'єр-міністр України - Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко у зв'язку з підписанням цього закону Президентом. Закон набуде чинності з 1 січня наступного року.

«Ми заклали основу для створення в Україні сучасного ринку праці. Кожна людина, яка хоче працювати, зможе працевлаштуватися. А роботодавцям буде вигідно створювати робочі місця завдяки новим податковим стимулам. Це наша велика перемога в боротьбі з безробіттям», - заявив Сергій Тігіпко. Він підкреслив, що після того, як закон набуде чинності, можна очікувати появи сотень тисяч нових робочих місць.

На думку віце-прем'єр-міністра, ухвалення цього закону позитивно вплине на розвиток економіки. «Кожна людина, яка перебуває в нелегальній економіці, це втрата для ВВП. Давши людям роботу, ми не тільки посилимо їхній соціальний захист, а й покращимо ситуацію в економіці в цілому», - зазначив Сергій Тігіпко.

Наступний крок, на думку віце-прем'єра, - ухвалення пакета законопроектів, які стимулюють приплив інвестицій в країну. Проекти законів, що передбачають податкові та інші пільги для інвесторів, вже пройшли перше читання у Верховній Раді.

«Робочі місця - це не тільки пільги для роботодавців, але й додаткові інвестиції. Ми повинні не просто запрошувати інвесторів працювати в Україні, а й створити для них «зелений коридор», - упевнений віце-прем'єр-міністр.

Нагадаємо, в законі про зайнятість, підготовленому Міністерством соціальної політики, передбачена річна стовідсоткова компенсація єдиного соціального внеску для тих роботодавців, які створюють робочі місця для вразливих на ринку праці категорій громадян: випускників без досвіду роботи, батьків з дітьми до 6 років, інвалідів, сиріт , осіб старших за 50 років. Люди старші за 45 років зможуть отримати від держави ваучер для оволодіння новою спеціальністю, а випускники, які будуть працювати в сільській місцевості, зможуть розраховувати на одноразову допомогу в розмірі 10 мінімальних зарплат. Крім того, закон забороняє в оголошеннях про прийом на роботу вказувати бажану стать і вік кандидата. За послуги кадрових агентств будуть платити тільки роботодавці, вимагати оплату своїх послуг з безробітних агентствам заборонять.

Категория: Новости Министерства | Просмотров: 671 | Добавил: Mother_Hobbit | Теги: Тигипко, закон о занятости, рабочие места, рынок труда | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]