Вы вошли как Гость
Группа "Гости"Приветствую Вас Гость!
Пятница, 2024-03-29, 9:19 AM
Главная | Мой профиль | Регистрация | Выход | Вход | RSS

Категории раздела

РФ [18]
Новости Министерства [65]
Информация Министерства социальной политики Украины, Пенсионного фонда Украины, Кабинета министров Украины
Новости Феодосии [58]
Государственная помощь и субсидии [18]
Вопросы по всем видам государственной помощи и субсидиям
Пенсионные новости [78]
Пенсионная реформа [18]
Комментарии, обсуждение, мнения
Налог на богатство [6]
Обсуждаем законопроекты
Чернобыль [12]
Постановления, разъяснения, комментарии
Инвалидам [14]
В помощь инвалидам - новости, изменения
Мнения [5]
Мнения представителей власти
Доступное жилье [7]
Правовые знания [21]
Общие вопросы

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Главная » 2012 » Июнь » 25 » Щодо розстрочення заборгованості зі сплати страхових внесків до Пенсійного фонду
7:44 PM
Щодо розстрочення заборгованості зі сплати страхових внесків до Пенсійного фонду

Щодо розстрочення заборгованості зі сплати страхових внесків до Пенсійного фонду

 З 12 червня 2012 року набрав чинності Закон України "Про внесення змін до розділу VIII "Прикінцеві та перехідні положення” Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування” щодо стимулювання сплати поточних платежів з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та погашення заборгованості до Пенсійного фонду України” (далі – Закон № 4814), який передбачає:

- розстрочення сум заборгованості із сплати страхових внесків, які не погашені на день укладення договору про розстрочення, за умови, що на день подання заяви у платника немає заборгованості із сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок);

- списання сум штрафів та пені за несвоєчасну сплату страхових внесків та єдиного внеску за умови виконання умов договору про розстрочення та недопущення виникнення нової заборгованості зі сплати єдиного внеску за період дії такого договору.

Платники, які виявили бажання розстрочити суми заборгованості зі сплати страхових внесків, мають право протягом шести місяців з дня набрання чинності Законом № 4814 подати до органу Пенсійного фонду України за місцем взяття на облік заяву у довільній формі.

Заяви, подані платником, що надійшли пізніше шестимісячного строку з дня набрання чинності Законом № 4814 розглядатися не будуть.

Орган Пенсійного фонду України у десятиденний строк з дня отримання заяви перевіряє за даними карток особових рахунків платників відсутність заборгованості зі сплати єдиного внеску на дату подання ним заяви, приймає рішення про розстрочення сум заборгованості та укладає з платником договір про розстрочення сум заборгованості із сплати страхових внесків.

Суми заборгованості із сплати страхових внесків, які не погашені на день укладення зазначеного договору, розстрочуються та підлягають сплаті рівними частинами протягом 24 календарних місяців починаючи з місяця подання платником заяви.

Зазначений договір підлягає достроковому розірванню, якщо платник не сплачує в повному обсязі розстрочені платежі із сплати страхових внесків та/або поточні платежі з єдиного внеску.

Категория: Пенсионные новости | Просмотров: 655 | Добавил: Mother_Hobbit | Теги: страховые взносы в пенсионный фонд, рассрочка задолженности | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]